Eggesalat

Eggesalat

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 krukke

Składniki

Majones
  • solsikkeolje
    250 g
  • egg
    1
  • sitronsaft eller eddik
    1 ts
  • sennep
    2 ts
  • pepper, malt
    2 klyper
  • salt
    ½ ts
Hardkokte egg
  • vann
    400 g
  • egg, medium kjøleskapskalde
    7
  • rødløk
    ½
  • fennikel uten rot
    ½
  • persilleblader, ferske
    16
  • rømme, 20% fett
    1 ss
  • salt etter smak
  • pepper, malt etter smak
  • sitronsaft etter smak

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 krukke

Kalorie 2954.1 kcal / 12360.1 kJ
Białko 60.2 g
Tłuszcz 296.2 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 48.1 g
Sód 2153.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie