
Urządzenia i Akcesoria
Eggesalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 krukke
Składniki
Majones
-
solsikkeolje250 g
-
egg1
-
sitronsaft eller eddik1 ts
-
sennep2 ts
-
pepper, malt2 klyper
-
salt½ ts
Hardkokte egg
-
vann400 g
-
egg, medium kjøleskapskalde7
-
rødløk½
-
fennikel uten rot½
-
persilleblader, ferske16
-
rømme, 20% fett1 ss
-
salt etter smak
-
pepper, malt etter smak
-
sitronsaft etter smak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krukke
Kalorie
2954.1 kcal /
12360.1 kJ
Białko
60.2 g
Tłuszcz
296.2 g
Węglowodany
19.5 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
48.1 g
Sód
2153.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen