
Urządzenia i Akcesoria
Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porsjoner
Składniki
Sandefjordsmør
-
fløte, minimum 30% fett150 g
-
smør, usaltet i terninger100 g
Dampet torsk og kål
-
vann600 g
-
spisskål eller nykål (ca. 1 stk.), delt i biter (3-4 cm)600 g
-
torskefileter, uten skinn ca. 150 g per stykk4
-
salt pluss ekstra etter smak2 ts
-
pepper, malt1 ts
-
smør i terninger10 g
Servering
-
persilleblader, ferske finhakket2 ss
-
sitronsaft etter smak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
555.8 kcal /
2325.2 kJ
Białko
44.2 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
10.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Sód
1338.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min
Brak ocen
35 min
2 godz. 20 min
Brak ocen
55 min
45 min
50 godz.