Pina Colada Layer Cake
TM5 TM6

Pina Colada Layer Cake

4.3 (12 ocen)

Składniki

Cake Batter

  • non-stick cooking spray
  • 10 oz all-purpose flour
  • 2 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 11 ½ oz sugar
  • 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
  • 3 large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 6 oz coconut milk
  • 2 oz rum
  • 1 oz unsweetened shredded coconut

Pineapple Filling

  • 20 oz canned crushed pineapple, drained
  • 2 oz sugar
  • 1 tbsp cornstarch

Frosting

  • 16 oz heavy whipping cream, chilled
  • 2 ½ oz confectioners sugar
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tsp coconut extract

Assembly

  • fresh pineapple slices, to decorate
  • coconut flakes, to decorate
  • pineapple crown, to decorate (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3598 kJ / 860 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
98.4 g
Tłuszcz
46.4 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Błonnik
2.6 g
Sód
313.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy