
Urządzenia i Akcesoria
Vegane Red Velvet Muffins
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 Stück
Składniki
Veganes Topping
-
Cashewkerne, ungeröstet eingeweicht und abgetropft200 g
-
Zucker100 g
-
Zitronensaft30 g
-
Vanilleextrakt1 TL
-
Kokoscreme100 g
-
vegane Margarine30 g
Vegane Muffins
-
Mandeldrink250 g
-
Weißweinessig40 g
-
Salz½ TL
-
Zucker150 g
-
Lebensmittelfarbe, rot (z. B. von Wilton)½ TL
-
Sonnenblumenöl120 g
-
Natron5 g
-
Vanilleextrakt1 TL
-
Mehl250 g
-
Kakao20 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
393 kcal /
1642 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
248 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan Backen
20 Przepisów
Niemcy
Niemcy