Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů červené řepy, vařené, na kousky
- 180 gramů hrušek, na kousky
- 30 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- 180 gramů mrkve, na kousky
- 15 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 170 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salámová pizza se sýrovými okraji
1 godz. 50 min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 Min
Orange Passion (Oranžová touha)
15 min
Máslo
5 min
Chlupatá kokosová monstra
9h 30 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Velikonoční tvarohoví zajíčci
1 Std. 10 Min
Brokolicový krém
30 min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 min
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35 min
Krémová hrášková polévka
40 min
Restované jablko (200 gramů)
15 min