Japansk ostekake

Japansk ostekake

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porsjoner

Składniki

  • smør til smøring
  • kremost romtemperert, delt i biter
    250 g
  • vegetabilsk olje
    80 g
  • finkornet sukker
    150 g
  • melk
    120 g
  • egg separerte, romtempererte
    6
  • sitronsaft, ferskpresset
    40 g
  • maismel
    60 g
  • vann, kokende til steking
  • melis til dryssing

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 175.7 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie