Bavarese alle nocciole

Bavarese alle nocciole

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

  • di nocciole tostate
    100 g
  • di panna (30-40% di grassi) fredda
    500 g
  • tuorli
    6
  • di zucchero
    120 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
  • di gelatina (6 g), precedentemente ammollati in acqua fredda e strizzati
    3 fogli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 536 kcal / 2243 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 45.7 g
Węglowodany 25.6 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...