Pasta di mandorle

Pasta di mandorle

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 porzione

Składniki

  • di zucchero
    220 g
  • di mandorle pelate
    220 g
  • albume (30 g circa)
    1
  • di acqua (20 g)
    1 cucchiaio
    1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie), (20 g)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 2202 kcal / 9213 kJ
Białko 51.6 g
Tłuszcz 121.7 g
Węglowodany 240 g
Błonnik 27.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...