Urządzenia i Akcesoria
Pasta di mandorle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 porzione
Składniki
-
220 g di zucchero
-
220 g di mandorle pelate
-
1 albume (30 g circa)
-
1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie), (20 g)1 cucchiaio di acqua (20 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
51.6 g
Kalorie
9213 kJ /
2202 kcal
Tłuszcz
121.7 g
Błonnik
27.9 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burro
40 min
Cassata siciliana
6 godz. 35 min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 godz.
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato
Brak ocen
Pasta di mandorle
Brak ocen
Mousse al cioccolato
3 godz. 30 min
Bon bon al cioccolato bianco
Brak ocen
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Pasta di mandorle
Brak ocen
Paté di olive
10 min
Frappè di fragole
5 min