Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di zucchero
- 220 g di mandorle pelate
- 1 albume (30 g circa)
-
1
cucchiaio di acqua (20 g)
lub 1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie) (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9213 kJ / 2202 kcal
- Białko
- 51.6 g
- Węglowodany
- 240 g
- Tłuszcz
- 121.7 g
- Błonnik
- 27.9 g
Alternatywne przepisy
Pasta choux
2 Std.
Pasta di mandorle
Brak ocen
Crema Thermomix®
45 Min
Crema gianduia
15min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Torta Schlorzifladen
Brak ocen
Linguine con scampi al limone
Brak ocen
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
Brak ocen
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Cannoli alle nocciole
Brak ocen
Pasta di mandorle
Brak ocen
Pasta Choux
2 Std.