Urządzenia i Akcesoria
Pasta di mandorle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 porzione
Składniki
-
220 g di zucchero
-
220 g di mandorle pelate
-
1 albume (30 g circa)
-
1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie), (20 g)1 cucchiaio di acqua (20 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
51.6 g
Kalorie
9213 kJ /
2202 kcal
Tłuszcz
121.7 g
Błonnik
27.9 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema pasticcera
15min
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15min
Pasta di mandorle
1h 30min
Pasta di mandorle
Nenhuma avaliação
Tronchetto di Natale
2h 45min
Crostata di mele
1h 15min
Cacaruozze
3h
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Rotolo all'arancia
30min
Gnocchi di patate
1h 15min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Nenhuma avaliação