Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
TM6

Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 115 g d'huile d'olive vierge extra séparé (100 g + 15 g)
  • 150 g de gousses d'ail
  • 500 g de crème à fouetter végane, par exemple Silk®, Flora™
  • 225 g de beurre végane, en morceaux
  • 2 c. à soupe de levure alimentaire
  • 10 brins de thym frais
  • pâtes cuites, pour servir
  • sel, au goût

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2365.1 kJ / 565.3 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
52.4 g
Tłuszcz nasycony
24.1 g
Błonnik
1.7 g
Sód
239.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy