Urządzenia i Akcesoria
Schinkengipfeli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 Stück
Składniki
-
Hinterschinken in Tranchen, in Stücken (5 cm)160 g
-
Petersilie Blätter abgezupft4 Zweigchen
-
Rahmquark75 g
-
grobkörniger Senf10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Blätterteig ausgewallt (Ø 32 cm)1
-
Ei verklopft1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7.3 g
Kalorie
723 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Käsewähe
50 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Älpler Magronen
45 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Chügelipastetli
30 Min
Heller Mississippi-Cake
1 Std. 15 Min
Luzerner Lebkuchen
55 Min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Süsser Grittibänz
2 Std. 15 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min