![Schinkengipfeli Schinkengipfeli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2e282268389451586f8d972ae01bc8a5/Derivates/f9af7ec88d179c63130e5cd7f9ae384736a06d33.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g Hinterschinken in Tranchen, in Stücken (5 cm)
- 4 Zweigchen Petersilie, Blätter abgezupft
- 75 g Rahmquark
- 10 g grobkörniger Senf
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Blätterteig, ausgewallt (Ø 32 cm)
- 1 Ei, verklopft
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g