Petto di pollo e verdure insaporite
TM6

Petto di pollo e verdure insaporite

4.5 (85 ocen)

Składniki

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni verdi e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
  • 150 g di carota, pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)
  • 500 g di petto di pollo senza pelle a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
909.5 kJ / 217.5 kcal
Białko
30.3 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
1.6 g
Sód
276.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy