![Petto di pollo e verdure insaporite Petto di pollo e verdure insaporite](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b403d4f51b135636fe456374fbefa71f/Derivates/77680b81dcca1c2b9535e0dc3cc9987bd3539b85.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni verdi e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
- 150 g di carota, pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)
- 500 g di petto di pollo senza pelle a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 909.5 kJ / 217.5 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 276.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Peperoni insaporiti (100 g)
15 Min
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55 Min
Straccetti di pollo con patate e carote
40 Min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Straccetti di pollo insaporiti
15 Min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 Min
Verdure miste insaporite
30 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 Min