![Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c33388cff9a0c824dfd7f8334dff6ab0/Derivates/a5316947c69835c820b8e29ce28826955ae6b936.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g cashew nuts
- water, to soak
Curry Leaf Oil
- 45 g fresh curry leaves, destemmed
- 60 g grapeseed oil
- 1 pinch sea salt
Curry Leaf Yogurt
- 140 g filtered water
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g agave syrup
- 1 tsp sea salt
Tikka Sauce
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp curry powder
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp salt
Potato Breads
- 850 g water
- 425 g potatoes, peeled and cubed (5 cm)
- 30 g fresh dill (approx. 1 bunch)
- fresh curry leaves, destemmed (approx. 1 handful)
- 425 g all-purpose flour
- 450 g extra virgin olive oil, to fry (2 tbsp per batch)
- 4 avocados, peeled, sliced in wedges
- microgreens, to garnish
- edible flowers, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4896.7 kJ / 1170.4 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 73.8 g
- Tłuszcz
- 94.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 11.8 g
- Sód
- 564.7 mg
Alternatywne przepisy
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5u. 30min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1h
Green Dyed Eggs
55min
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1h 15min
Papaya Pep-Up
5min
Poppy seed and rosemary crispbread
1h 15min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Soft and Cheesy Pita Bread
30min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Carrot & Apple Cottontail Collins
10min