Urządzenia i Akcesoria
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
cashew nuts225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaves destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
salt1 tsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potatoes peeled and cubed (5 cm)425 g
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
-
all-purpose flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, sliced in wedges4
-
microgreens to garnish
-
edible flowers to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
564.7 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
4896.7 kJ /
1170.4 kcal
Tłuszcz
94.3 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Salmorejo
10 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Nut bolognese
35 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Soy bolognese
40 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Salmorejo
2 godz. 10 min