Urządzenia i Akcesoria
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
cashew nuts225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaves destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
salt1 tsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potatoes peeled and cubed (5 cm)425 g
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
-
all-purpose flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, sliced in wedges4
-
microgreens to garnish
-
edible flowers to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
564.7 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
4896.7 kJ /
1170.4 kcal
Tłuszcz
94.3 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Tofu Stew
30 min
Cold Red Curry Soup
30 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Vegan Danish Pastries
1 godz. 15 min
Jasmine rice
40 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Pesto
10 min
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1 godz. 15 min