Urządzenia i Akcesoria
Chevre (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 22 godz. 5 min
836 gram
Składniki
-
cashews240 g
-
macadamia nuts240 g
-
water plus extra to soak370 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
-
lemon juice45 g
-
nutritional yeast1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste15 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
fresh chives chopped, to taste1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 836 gram
Sód
3339 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
13257.6 kJ /
3168.6 kcal
Tłuszcz
290.1 g
Błonnik
35.6 g
Tłuszcz nasycony
48.1 g
Węglowodany
120.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Sunflower and nori filling
3 godz. 10 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Plant-based parmesan
5 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Vanilla nut milk
12 godz. 20 min
Hot turmeric apple cider
20 min
Warming amaranth porridge
50 min
Coconut and almond milk shake
10 min
Healthy chocolate mousse
10 min