Urządzenia i Akcesoria
Karamelsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
256 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het Basiskookboek
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vers pastadeeg
1 godz.
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Geklopt eiwit
5 min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Karamelpoeder
1 godz.
Vloeibare karamel
25 min
Basis karamel
25 min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
400-500 g ui karameliseren
50 min
200 g ui karameliseren
40 min
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
Gezouten-Karamelijs
14 godz.