Urządzenia i Akcesoria
Witte chocolade cheesecake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 16 godz.
12 porties
Składniki
Chocolade biscuit
-
bloem150 g
-
suiker40 g
-
cacaopoeder30 g
-
zout¼ tl
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten90 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten50 g
Frambozencoulis
-
frambozen125 g
-
suiker50 g
-
water (opcjonalnie)1 tl
Cheesecake vulling
-
witte chocolade in stukken of callets380 g
-
slagroom (ong. 48% vet)90 g
-
roomkaas500 g
-
kristalsuiker150 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zout1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hemelse desserts
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Brownies
50 min
Poedersuiker
5 min
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min
Slagroom
10 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 godz.
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Chocoladeroomijs
12 godz.
Bloementaartje met amandelcrème
1 godz. 10 min
Marmercake
2 godz.