Witte chocolade cheesecake

Witte chocolade cheesecake

4.2 6 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 16 godz.
12 porties

Składniki

Chocolade biscuit
  • bloem
    150 g
  • suiker
    40 g
  • cacaopoeder
    30 g
  • zout
    ¼ tl
  • boter in blokjes, plus extra om in te vetten
    90 g
  • ei, medium (53-63 g)
    1
  • bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
  • boter in blokjes, plus extra om in te vetten
    50 g
Frambozencoulis
  • frambozen
    125 g
  • suiker
    50 g
  • water (opcjonalnie)
    1 tl
Cheesecake vulling
  • witte chocolade in stukken of callets
    380 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    90 g
  • roomkaas
    500 g
  • kristalsuiker
    150 g
  • eieren, medium (53-63 g)
    4
  • zout
    1 tl
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 9 g
Kalorie 2464 kJ / 589 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...