Urządzenia i Akcesoria
Driedubbele chocoladetaart
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 stuks
Składniki
Chocoladebodem
-
eieren3
-
suiker150 g
-
zout¼ tl
-
zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
water50 g
-
bruine suiker100 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
bloem200 g
-
bakpoeder2 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
cacaopoeder70 g
Chocoladevulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
cacaopoeder20 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
gecondenseerde melk, gezoet350 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
aardbeien250 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
huisgemaakte vanillesuiker2 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
9 g
Kalorie
2556 kJ /
610 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gek op chocolade
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Muffins met chocoladechips
1 godz.
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 min
Heksenvingerkoekjes
2 godz.
Worteltaart
2 godz.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Witte chocolade en amandel brownies
1 godz.
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Koffielikeur
40 min
Chocolade toffee cake
2 godz.
Chocolade salami
3 godz. 10 min