Urządzenia i Akcesoria
Arroz carolino com refogado de alho
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
alho½ - 1 dente de
-
azeite20 - 40 g
-
arroz carolino100 - 400 g
-
200 - 800 g caldo líquido, a gosto (legumes, galinha etc.)água200 - 800 g
-
sal½ - 1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
392.8 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1199.5 kJ /
286.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz de cenoura
40 min
Arroz vaporizado
35 min
Arroz basmati
35 min
Arroz agulha
35 min
Saltear frango em cubos
15 min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Creme de legumes versátil
45 min
Lombinho de porco com molho de cogumelos e arroz
1 godz. 20 min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 min
Esparguete à carbonara
30 min
Arroz de cenoura
30 min