Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de dientes de ajo, pelados
- 496 g de crema vegetal para batir
- 226 g de mantequilla vegetal
- 2 cdas de levadura nutricional (ver tip)
- 10 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- pasta, cualquier tipo, cocida, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2365.1 kJ / 565.3 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 52.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 239.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Waffles rosas con frutos rojos.
30 Min
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15 Min
Avena con tomate y albahaca
20 dk
Arroz con lentejas
50 dk
Té de chocolate TM6
10 Min
Bisque de vieiras y costrini de romero en cocción lenta TM6
5sa
Cholent TM6
5sa
Burrito bibimbap
45 dk
Sopa de lentejas y frijoles alta en proteínas
40 dk
Salsa pomodoro
40 dk