Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de dientes de ajo, pelados
- 496 g de crema vegetal para batir
- 226 g de mantequilla vegetal
- 2 cdas de levadura nutricional (ver tip)
- 10 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- pasta, cualquier tipo, cocida, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2365.1 kJ / 565.3 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 52.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 239.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Pasta al pesto blanco TM6
40 Min
Arroz frito
40 Min
Hamburguesas al vapor con pepinillos y zanahoria
45 Min
Pizza con masa madre, jitomates cherry y calabacita salteada TM6
20 Std.
Mayonesa
5 Min
Risotto con uvas y champiñones
50 Min
Fetuccini con hongos TM6
1 Std.
Tortilla española baja en grasa
45 Min
Salsa pomodoro
40 Min