Urządzenia i Akcesoria
Green Ombre Naked Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
12 slices
Składniki
Sponge Cake
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour for dusting
-
medium eggs8
-
caster sugar250 g
-
vanilla bean paste (opcjonalnie)2 tsp
-
plain flour240 g
-
baking powder (see tip)1 tsp
-
fine sea salt2 pinch
-
green food colouring gel
Assembly
-
water180 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste50 - 70 g
-
fresh fruit green (e.g. gooseberries, kiwi slices, grape halves)200 - 250 g
-
mascarpone500 g
-
whipping cream500 g
-
icing sugar50 g
-
mint leaves for decorating
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
280.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
2167.9 kJ /
518.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Węglowodany
45.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1h
Geode Cake
4h
Lemonade
5min
Raspberry Turnovers
2h
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Popcorn Verrines
1h 30min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
Ice Queen Cake
4h
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Spaghetti alla Carbonara
30min