Urządzenia i Akcesoria
檸檬義式鍋-淡菜扇貝佐檸檬奶油+黑胡椒檸檬鮮蝦+瑤柱玉米蛋白粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
檸檬1 顆
-
珍珠干貝30 克
-
水1500 克
-
生白蝦500 克
-
黑胡椒粗粒 少許
-
淡菜 半殼,洗淨600 克
-
中卷 洗淨切圈1 隻
-
干貝 去殼4 個
-
無鹽奶油30 克
-
米120 克
-
鹽½ 茶匙
-
玉米粒100 克
-
蛋白1 顆
-
鹽少許
-
巴西利 切碎少許
-
黑胡椒粉少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2429.1 mg
Białko
61.6 g
Kalorie
2163.1 kJ /
517.5 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
470.1 g
Węglowodany
41.9 g