Urządzenia i Akcesoria
Stilton- och valnötskex med rostad vitlöksmarmelad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 portioner
Składniki
Rostad vitlök
-
hela vitlökar8
-
olivolja att ringla över
-
havssalt¼ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
Stilton- och valnötskex
-
valnötter, skalade80 g
-
osaltat smör tärnat120 g
-
stiltonost smulad340 g
-
vetemjöl plus extra till utbakning200 g
-
torkad timjan½ tsk
-
havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
-
medelstort ägg (53–63 g) vispat1
Rostad vitlöksmarmelad och utbakning
-
lök i kvartar200 g
-
strösocker350 g
-
vitvinsvinäger80 g
-
vatten80 g
-
havssalt2 nypor
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
540 mg
Białko
18 g
Kalorie
2978 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olivbrödpinnar
Brak ocen
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpapaj
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen