Olivbrödpinnar

Olivbrödpinnar

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
16 portioner

Składniki

  • citron endast skal, utan vita delen
    1
  • färsk oregano endast blad
    2 kvistar
  • vatten
    550 g
  • torrjäst
    3 tsk
  • olivolja + extra för smörjning
    45 g
  • vetemjöl special + extra till mjölning
    750 g
  • havssalt
    2 tsk
  • kalamataoliver, urkärnade (se tips)
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 329.9 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 888.2 kJ / 212.3 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 35.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie