Urządzenia i Akcesoria
Olivbrödpinnar
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
16 portioner
Składniki
-
citron endast skal, utan vita delen1
-
färsk oregano endast blad2 kvistar
-
vatten550 g
-
torrjäst3 tsk
-
olivolja + extra för smörjning45 g
-
vetemjöl special + extra till mjölning750 g
-
havssalt2 tsk
-
kalamataoliver, urkärnade (se tips)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
888.2 kJ /
212.3 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Vardag
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpapaj
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen
Smördegskrans med rostade grönsaker
Brak ocen