Urządzenia i Akcesoria
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 stycken
Składniki
-
solrosolja plus extra för smörjning100 g
-
ost, halvhård (t.ex. cheddar, gruyère etc.), i bitar (1,5 cm)60 g
-
morot i bitar (2,5 cm)100 g
-
hasselnötter70 g
-
mjölk180 g
-
ägg2
-
vetemjöl250 g
-
bakpulver2 teskedar
-
fint salt1 ½ tesked
-
malen cayennepeppar (opcjonalnie)½ tesked
-
frysta gröna ärtor tinade250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bit
Białko
7 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
I matlådan
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Olivbrödpinnar
Brak ocen
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpapaj
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen
Smördegskrans med rostade grönsaker
Brak ocen