Urządzenia i Akcesoria
Pumpapaj
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 portioner
Składniki
Pajdeg
-
vetemjöl250 g
-
smör kallt & tärnat150 g
-
stort ägg1
-
vitvinsvinäger1 matsked
-
havssalt1 tesked
Fyllning
-
smör för smörjning
-
emmentalerost i bitar (2 cm)100 g
-
färsk persilja endast bladen1 kvist
-
pumpakött i bitar (2-3 cm)500 g
-
lök delad150 g
-
tärnat bacon150 g
-
olivolja20 g
-
crème fraîche, min. 30 % fetthalt280 g
-
stora ägg3
-
färsk gräslök hackad2 matskedar
-
havssalt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
malen muskot¼ tesked
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.6 g
Kalorie
1571 kJ /
375 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pumpa
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Olivbrödpinnar
Brak ocen
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen
Smördegskrans med rostade grönsaker
Brak ocen