Urządzenia i Akcesoria
Tarte flambé med lök
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
Deg
-
vetemjöl250 g
-
olivolja30 g
-
vatten120 g
-
salt¼ struken matsked
-
vetemjöl för mjölning
-
gräddfil150 g
-
salt½ tesked
-
svartpeppar, nymalen½ tesked
Topping
-
silverlök halverad200 g
-
rödlök halverad200 g
-
färsk gräslök hackad30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olivbrödpinnar
Pas d’évaluation
Potatis- & ostsnittar
2h
Kexstjärnor med topping
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Små ciabatta
Pas d’évaluation
Pumpapaj
Pas d’évaluation
Pumpa- & spenatpaj
Pas d’évaluation
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Pas d’évaluation
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Pas d’évaluation
Ostiga Grönsaksbars
Pas d’évaluation
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Sötpotatispizza
Pas d’évaluation