Kexgran med topping

Kexgran med topping

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
20 bitar

Składniki

  • parmesanost i bitar
    60 g
  • gruyèreost i bitar
    60 g
  • vetemjöl
    300 g
  • bakpulver
    15 g
  • ägg
    4
  • komjölk
    250 g
  • solrosolja
    100 g
  • malen muskot
    2 nypor
  • torkad basilika
    1 tesked
  • malen svartpeppar
    ½ tesked
  • salt
    1 tesked
  • chorizokorv tärnad (0,5 cm)
    150 g
  • squash tärnad (0,5 cm)
    150 g
  • färskost
    200 g
  • mascarponeost
    60 g
  • grädde, 35 % fett
    20 g
  • salt
    1 - 2 nypor
  • små mozarellakulor
    50 g
  • körsbärstomat halverade
    50 g
  • urkärnade oliver skivade
    50 g
  • inlagd gurka skivade
    50 g
  • inlagda kronärtskockor delade
    50 g
  • färsk rosmarin
    20 g
  • morot skär ut stjärnor
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 20 bitar

Sód 9568.2 mg
Białko 171.3 g
Kalorie 20297 kJ / 4851.1 kcal
Tłuszcz 336.6 g
Błonnik 19.2 g
Tłuszcz nasycony 130.4 g
Węglowodany 287.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie