Urządzenia i Akcesoria
Baba de camelo e avelãs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
avelã torrada s/ pele150 g
-
claras de ovo6
-
leite condensado cozido370 g
-
gemas de ovo6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
132.5 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
1727.2 kJ /
412.8 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Doce da casa
2 godz. 30 min
Farófias
20 min
Serradura
5 min
Tarte de nata
8 godz.
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min
Delícia de morango
1 godz. 30 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Mousse de lima com chocolate
2 godz.
Mousse de chocolate
20 min
Doce da casa
45 min
Mousse de café e leite condensado
4 godz.
Doce de leite condensado e café
10 min