Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”

Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”

4.6 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porții

Składniki

  • orez cu bobul rotund japonica
    250 g
  • apă pentru înmuiat orezul
    410 g
  • ulei vegetal
    20 g
  • cățel de usturoi
    1
  • carne de porc fără pielițe tăiată fâșii (1 cm x 3-4 cm), zvântată cu hârtie absorbantă
    250 g
  • condiment „5 arome”
    1 linguriță
  • ciuperci shiitake, proaspete tăiate felii (aprox. 1 cm)
    10 - 12
    10 - 12 ciuperci shiitake deshidratate, înmuiate timp de aprox. 20 minute înainte de gătire, scurse, tăiate felii (aprox. 1 cm)
  • vin de orez Shaoxing (opcjonalnie)
    5 g
    5 g oțet de orez
  • oțet din orez negru Chinkiang
    10 g
  • sos de soia light
    10 g
  • sos de soia, negru
    5 g
  • sos de stridii
    10 g
  • zahăr
    1 linguriță
  • sare
    1 linguriță
  • piper alb măcinat după gust
    ½ - 1 linguriță

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 901.5 mg
Białko 16.7 g
Kalorie 1962.4 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 56.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...