
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de abóbora, caril e camarão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses
Składniki
-
abóbora cortada em pedaços500 g
-
sal3 c. chá de
-
alecrim só as folhas1 c. sopa de
-
queijo parmesão40 g
-
camarão c/ casca500 g
-
água mais q.b. até perfazer 900 g500 g
-
azeite mais q.b. p/ regar40 g
-
alho3 dentes de
-
chalota100 g
-
caril em pó1 ½ c. chá de
-
arroz p/ risoto300 g
-
vinho branco20 g
-
manteiga20 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
397.7 kcal /
1664 kJ
Białko
18.9 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
51.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
1735.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mamma Mia
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia