Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastegrated fresh ginger (opcjonalnie) to taste1 ½ tsp
-
agave (opcjonalnie)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
979.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 godz. 15 min
Basic Quinoa
35 min
Basic Sushi Rice
45 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Soy Yogurt
11 godz. 30 min
Bibimbap
55 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min