清炒西兰花

清炒西兰花

4.3 108 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 15 克
  • 西兰花, 切小朵
    400 克
  • 5 克
  • 20 克
  • 杏仁片 (opcjonalnie)
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 511.9 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 261 kJ / 62.4 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...