炒青菜

炒青菜

4.4 139 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 15 克
  • 青菜 或任何绿色蔬菜,切段(见要诀)
    400 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 356.1 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 204.5 kJ / 48.9 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...