红烧肉(经典版)

红烧肉(经典版)

3.9 142 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 切片
    20 克
  • 带皮五花肉 切大块(3×3厘米)
    500 克
  • 250 克
  • 冰糖
    30 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 料酒
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 519.3 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 2947.7 kJ / 704.5 kcal
Tłuszcz 66.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 24.2 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...