Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 克 牛腱肉
- 20 克 料酒
- 75 克 生抽
- 65 克 老抽
- 55 克 糖
- 5 克 盐 (约1茶匙)
- 3 个 八角
- 5 克 桂皮
- 2 片 姜
- 2 根 葱 ,切段
- 2 片 干月桂叶
- 25 克 蚝油
- 900 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 977 kJ / 233.5 kcal
- Białko
- 30.2 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.7 g