卤牛腱/酱牛肉

4.7 256 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛腱肉
    550 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    75 克
  • 老抽
    65 克
  • 55 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 八角
    3 个
  • 桂皮
    5 克
  • 2 片
  • 切段
    2 根
  • 干月桂叶
    2 片
  • 蚝油
    25 克
  • 900 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.2 g
Kalorie 977 kJ / 233.5 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 23.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...