Urządzenia i Akcesoria
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 個
Składniki
-
水300 克
-
低筋麵粉 過篩15 克
-
太白粉 過篩,多備一點裹粉用15 克
-
黑芝麻醬50 克
-
蝦仁 打成漿100 克
-
美乃滋15 克
-
冰水 適量,冷卻用
-
油 適量,油炸用
-
太白粉 過篩,多備一點裹粉用
-
高湯 (柴魚)100 克
-
昆布20 克
-
醬油100 克
-
味醂100 克
-
柴魚片10 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
1162.2 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
644.2 kJ /
154.1 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
頂尖對決之王者食譜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
香料薯泥佐炸豬腹肉
Brak ocen
水波蛋
Brak ocen
和風涼拌小松菜
30 min
日式叉燒
Brak ocen
香魚甘露煮
15 godz.
滷味拼盤
1 godz. 30 min
麻辣鴨血
1 godz.
奶油菠菜
Brak ocen
泰式酸辣炒菇
20 min
旋轉烤馬鈴薯塔
1 godz.
蒸蛋
30 min
豆腐蒸蛋捲
Brak ocen