Urządzenia i Akcesoria
德國葵花籽吐司
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
高筋麵粉200 克
-
全麥麵粉50 克
-
鹽½ 茶匙
-
蜂蜜1 ½ 大匙
-
水 多備一些噴水用150 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
奶油 切塊15 克
-
葵花籽35 克
-
亞麻籽25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12 g
Kalorie
1385.5 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan