Dampet abbor med limesaus

Dampet abbor med limesaus

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner

Składniki

  • koriander, fersk kun blader
    2 kvister
  • hvitløksfedd
    6
  • rød chili, fersk delt i biter, etter smak
    1 - 2
  • sukker
    1 ts
  • limesaft
    2 ss
  • fiskesaus
    2 ss
  • flytende fiskefond
    100 g
  • havabbor (ca. 500 g), sløyd, skjell fjernet
    1
  • havsalt
    1 ts
  • risvin
    30 g
  • vann
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 24 g
Kalorie 510 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie