Marinerte fiskefileter med chermoulasaus og couscoussalat

Marinerte fiskefileter med chermoulasaus og couscoussalat

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porsjoner

Składniki

Marinert fisk
  • hvitløksfedd
    2
  • ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)
    5 g
  • rød chili, fersk delt i to, uten frø
    1
  • fennikelfrø, tørkede etter smak
    ½ - 1 ts
  • kanel, malt
    1 klype
  • safran
    ¼ ts
  • havsalt
    ½ ts
  • olivenolje
    3 ss
  • hvit fiskefileter, uten skinn (ca. 180 g hver)
    2
Chermoulasaus
  • hvitløksfedd
    2
  • koriander, fersk blader og stilker, hakket
    30 g
  • spisskummen, malt etter smak
    ½ - 1 ts
  • paprika krydder, søtt
    1 ts
  • chiliflak, tørket
    1 klype
  • sitronsaft, ferskpresset
    30 g
  • olivenolje
    30 g
Couscoussalat
  • couscous
    100 g
  • olivenolje
    15 g
  • vann
    110 g
  • spisskummen, malt
    1 klype
  • salt
    ½ ts
  • koriander, fersk kun blader
    5 kvister
  • rød chili, fersk
    1
  • sitronskall finrevet
    1 ts
  • gulrot (ca. 60 g), delt i biter
    1
  • oliven, svart, uten stein
    50 g
  • hvite kikerter, på boks drenerte
    80 g
Dampet marinert fisk
  • vann
    500 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 43 g
Kalorie 3187 kJ / 762 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie