Urządzenia i Akcesoria
Thailandske rekeboller
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 stykker
Składniki
Plommesaus
-
kinesiske plommer, salte, tørkede uten stein100 gram
-
vann300 g
-
hvitløksfedd5
-
ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)10 g
-
soyasaus2 ts
-
sukker2 ss
-
mandarinskall (1 cm x 4 cm), lagt i bløt til det er myknet, deretter hakket1 stykke
-
havsalt¼ ts
-
maisstivelse blandet med 1 ss vann1 ts
Rekeboller
-
kongereker, rå, pillede uten tarmkanal600 g
-
svinekjøttdeig delt i biter70 g
-
egg, medium1
-
sukker1 ts
-
sesamolje1 ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing120 g
-
solsikkeolje, til stekingvegetabilsk olje til steking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
6 g
Kalorie
233 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risbolle med laks
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Bacalao
50 godz.