Cerveau de spaghettis sanglant

Cerveau de spaghettis sanglant

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • de jambon de Parme en fines tranches (± 1 mm)
    300 g
    300 g de jambon cuit, en fines tranches (± 1 mm)
  • de parmesan en morceaux
    200 g
  • de mozzarella en morceaux
    200 g
  • d'oignons coupés en 2
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de lardons (± 5 mm)
    200 g
  • de purée de tomates
    20 g
  • de tomates en dés, en conserve
    400 g
  • d'eau
    500 g
  • de poudre de paprika
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches, type spaghetti épaisses
    350 g
  • œufs
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 541.2 kcal / 2264.2 kJ
Białko 31.1 g
Tłuszcz 28.6 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Sód 1644.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...