Urządzenia i Akcesoria
Festtags-Pavlova
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
Baiser
-
Eiweiß (Größe M)5
-
Zucker225 g
-
Speisestärke1 TL
-
Weißweinessig1 TL
Himbeercoulis
-
Himbeeren125 g
-
Zitronensaft20 g
-
Zucker50 g
Fertigstellung
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt450 g
-
Blaubeeren100 g
-
Granatapfelkerne50 g
-
Himbeeren200 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
55 mg
Białko
4 g
Kalorie
1638 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Weihnachtsrezepte
26 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12 Std.
Zitronen-Baiser-Tarte
2 Std. 30 Min
Pavlova mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Karamell-Popcorn-Torte
3 Std. 30 Min
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 Std. 15 Min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 Std. 20 Min
Himbeer-Baiser-Rolle
1 Std.
Baisergeister
4 Std.
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26 Std. 45 Min
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Napoleon-Torte
8 Std.
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min