Urządzenia i Akcesoria
Pés do Halloween
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 doses
Składniki
-
cebola (Ø 7 cm aprox.)1
-
cebola (150 g aprox.)1
-
alho2 dentes de
-
salsa só as folhas4 pés de
-
carne de vaca picada1000 g
-
sal2 c. chá de
-
pimenta preta1 c. chá de
-
mostarda2 c. chá de
-
ovos4
-
pão ralado100 g
-
leite120 g
-
molho inglês2 c. sopa de
-
Água q.b. p/ humedecer as mãos
-
ketchup150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
816.5 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1488.2 kJ /
355.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5 godz.
Piza múmia
1 godz. 20 min
Piza fantasmagórica
1 godz. 45 min
Olhos vermelhos
40 min
Brunch alemão
1 godz. 15 min
Ninhos crocantes de Páscoa com salada de ovo
1 godz.
Menu: Limonada "Zero waste", menu completo e crumble de fruta da época
45 min
Cemitério de Halloween
35 min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Bombons de avelã
50 min
Piza enrolada
1 godz. 15 min
Entrançado de avelã, chocolate, maçã e passas
2 godz. 25 min