Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masové kuličky
- 2 stroužky česneku
- 1 snítka hladkolisté petržele, jen lístky
- 500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 20 - 30 gramů strouhanky
- 1 čajová lžička chilli vloček (opcjonalnie)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 15 gramů másla, na vymazání
Polévka
- 80 gramů parmazánu
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 1 konzerva drcených rajčat (400 gramů)
- 70 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů hovězího vývaru
- 100 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- ½ čajové lžičky sušeného oregana
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 125 gramů mozzarelly, scezené, natrhané na kousky
- 1 bageta
- Wartości odżywcze
- na 6 porcí
- Kalorie
- 16241.5 kJ / 3881.8 kcal
- Białko
- 195.7 g
- Węglowodany
- 231.4 g
- Tłuszcz
- 247.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 169.8 g
- Błonnik
- 18.9 g
- Sód
- 7765.8 mg
Alternatywne przepisy
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20 min
Černobílé sušenky
2 Std.
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30 min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
No ratings
Migas s papričkami Padrón
No ratings
Caipiroska
5 Min
Švestkový clafoutis
No ratings
Galette s ratatouille
1h 30min
Bigos
1h 30min
Smetanovo-malinový nepečený dezert
1h 20min
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min
Kapustnica
1h 15min