Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů másla
- 150 gramů mrkve, na kolečka (1,5 cm)
- 1 stonek řapíkatého celeru, na kousky (2 cm)
- 2 stroužky česneku, nadrobno nasekané
- 25 gramů hladké mouky
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 sušený bobkový list
- 500 gramů drůbežího vývaru
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 250 gramů brambor, varného typu B, na malé kousky
- 500 gramů kuřecích prsou, na čtvrtky
- hladkolistá petržel, nasekaná, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1577.7 kJ / 377.1 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 877.9 mg
Alternatywne przepisy
Boršč aneb červená polévka
1 Std. 15 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Krůtí prsa s rýží
1 Std. 5 Min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2h
Restované hovězí s caponatou
45 min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 min
Roštěnky s bramborami
1h 20 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 godz. 30 min