Urządzenia i Akcesoria
Yoghurtdressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 pot
Składniki
-
yoghurt200 g
-
mosterd bij voorkeur zoete (10 g)2 tl
-
zonnebloemolie50 g
-
citroensap (25 g)1 ½ el
-
honing (10 g)1 ½ tl
-
appelsap of een ander vruchtensap50 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
9 g
Kalorie
2726 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Gewone yoghurt
14 godz.
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.
Harde pistachekoekjes
45 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 godz. 45 min
Chocoladereep likeur
15 min
Traditionele vruchtenjam
55 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min