Urządzenia i Akcesoria
Tortilla-Calzone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Gouda in Stücken150 g
-
Zwiebel (ca. 70 g), halbiert1
-
Salami in Stücken100 g
-
Champignons halbiert100 g
-
Schinken, gekocht in Stücken100 g
-
Tomate geviertelt, entkernt1
-
rote Paprika in Stücken½
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Weizentortillas4
-
Tomatenmark zum Bestreichen4 geh. EL
-
Pizzagewürz zum Bestreuen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2032 mg
Białko
24 g
Kalorie
1868 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Leberkäse-Hotdogs
20 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1 godz.
Baguette Hawaii
30 min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Gyros-Tortellini-Salat
35 min
The-German-Hot-Dog
35 min
Flammkuchen-Toast
20 min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Gnocchi Caprese
20 min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30 min
Tortellini-Bolo
20 min