Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Turkey Breast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Lemon slush
10 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Soya Brigadeiro
25 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Broccoli Sauté
20 min