![Sous-Vide Turkey Breast Sous-Vide Turkey Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/915e5c104cbd7c8bfe9cb77736de8c69/Derivates/729d8e19c8b5356a46e37a9a22ab6d00e062ad28.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon
- 25 - 27 oz turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 709.6 mg
Alternatywne przepisy
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1hod. 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Steel Cut Oats
35min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 Std.
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 分钟
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 分钟
Vegan Creamy Tomato Soup
30 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Traditional Austrian Beef Goulash
4h