Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62 mg
Białko
8 g
Kalorie
2067 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7 godz. 45 min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9 godz.
Gerbeaud Cakes
1 godz. 20 min
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Crème Pâtissière
15 min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 godz. 15 min
Checkerboard Sablés (Metric)
2 godz. 30 min
Checkerboard Sablés
2 godz. 30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Spitzbuben (Jam Cookies)
1 godz.
Caramel Éclairs
2 godz. 25 min
Hamantaschen
1 godz. 55 min