Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Glaze
-
green onions cut into pieces4
-
garlic cloves4
-
dried red chilies stems removed10 - 15
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
3 oz black bean garlic saucefermented black bean paste3 oz
-
2 oz chicken stock, low-sodiumchicken stock2 oz
-
2 tbsp soy sauce, lightsoy sauce2 tbsp
-
black vinegar2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)24 oz
-
peanut oil1 oz
-
bell peppers diced (½ in.)6 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)3 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish2 oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738 mg
Białko
33 g
Kalorie
1372 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Sticky Sesame Chicken
40min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min