Urządzenia i Akcesoria
Scottish Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Stück
Składniki
-
Wasser500 g
-
Eier8
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Zwiebel halbiert1
-
Hackfleisch gemischt, grob zerzupft600 g
-
Paniermehl und etwas mehr zum Wenden30 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Senf2 TL
-
Öl zum Frittieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
422 mg
Białko
17 g
Kalorie
994 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Puten-Bananen-Sandwich
15 min
Käsemuffins mit Chilisauce und Himbeer-Konfitüre
2 godz.
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3 godz. 50 min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.
Bacon Bomb
24 godz.
Holländische Käse-Eier
40 min
Bauernpfannkuchen
30 min
Putenbraten à l´orange
2 godz. 15 min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min