Scottish Eggs

Scottish Eggs

3.7 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Stück

Składniki

  • Wasser
    500 g
  • Eier
    8
  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Hackfleisch gemischt, grob zerzupft
    600 g
  • Paniermehl und etwas mehr zum Wenden
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Senf
    2 TL
  • Öl zum Frittieren

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 238 kcal / 994 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 422 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...